Zoek je ontwikkeling, vernieuwing, verdieping of inspiratie of verlang je gewoon naar meer bewegingsruimte in werk- en/of privéleven, graag bied ik je een programma op maat. Globaal bestaat zo’n programma uit een serie gesprekken, opdrachten en/of bezoek aan specifieke locatie.

We verkennen wat er bij je leeft, wat je inspireert en wat daar bij past. En dan geldt, niets is gek. Een ieder heeft zo zijn of haar verrassende kwaliteiten, belemmeringen, verlangens, gaves en talenten. Hierop sluiten we aan, waardoor het programma ook onverwachte wendingen kan krijgen.

Soms ook kijken we terug -zo ver als nodig- om vervolgens weer vooruit te gaan. Alles, opdat nieuwe perspectieven zich kunnen aandienen en ontvouwen. Doel is meer ruimte. Voor nieuwe ideeën, een nieuwe aanpak en/of nieuwe kansen. Voor meer ontspanning en vitaliteit, zin en/of focus. 

Is dit iets voor jou, aarzel niet om contact op te nemen. Veel is mogelijk. Van een langer durend persoonlijk traject, enkele inspiratiegesprekken tot en met een specifiek programma voor een artistieke of zakelijke uitdaging.

enkele referenties:

Alleen al steeds hier -in deze ruimte- te mogen zijn, maakt me blij. Ik ben eindelijk weer aan het schilderen! MF 

Dankzij jou heb ik veel ontdekt over mezelf, heb ik meer rust gevonden, meer eigenheid ook. Dank voor het geduldig helpen afpellen van mijn on-vrije kanten. Dank voor je geloof en vertrouwen. AS 

Na 'onze samenwerking' is er zóveel gebeurd, zóveel meer vertrouwen in alles wat ik doe. PM 

Ik kon niet bij mijn gevoel komen, was er bang voor. Ingeborg heeft me geholpen om de knoop te ontwarren. Elke angst en bijbehorend gevoel staat ook voor een kwaliteit. Ik vond het heel spannend om telkens in de weerstand tegen mijn gevoel een kwaliteit van mezelf te vinden. LJ 

Dankzij jou heb ik het aangedurfd 'het thema' verder aan te pakken. Waarover ik mij verwonder is EFT, ogenschijnlijk een eenvoudig middel maar wat een magistrale uitwerking heeft! EH 

Dit voorjaar won een oud-cliënt een belangrijke Duitse kunstprijs. De jury was unaniem en schreef: The consistently high standard of his works gave him the edge'. Met een mooie geldprijs op zak en de uitnodiging om een tentoonstelling te maken, heeft hij zijn artistieke koers te pakken. Indertijd wist hij niet meer wat hij wilde en was gestopt met z’n studie aan de kunstacademie. Het jaar daarna ving hij zijn studie weer aan, had een heldere focus en was gemotiveerd. Natuurlijk allemaal zijn eigen verdienste, maar toch vervuld het me met enige trots dat we hebben samengewerkt om op deze koers te komen. IH 

Zelfs dit ene gesprek was al zo waardevol. SB

Ik heb genoten van deze maanden 'creactive excellence'. Het was zeer de moeite waard. Voel dat ik de juiste ‘input’ heb gekregen om professioneel verder te groeien! BA 

Ik heb jou, Ingeborg als heel prettig ervaren. Voelde vertrouwd om de diepte in te gaan. Inmiddels ben ik zoveel minder kritisch op mezelf geworden. En als ik merk dat ik kritisch ben kan ik het omzetten naar mildheid. Zeer waardevol, het geeft mij dat ik een stap vooruit kan doen. Kijk met een fijn gevoel terug naar jouw begeleiding. Nogmaals dank. EZ