Zoek je advies en ontwerp voor een omgeving, een tuin of een huis? Wil je ruimte realiseren en heldere oplossingen voor jouw plannen en ideeën? Bij mij ben je aan het goede adres. Ik help graag, het liefst over het gehele proces van analyse, ontwerp, uitwerking tot en met het begeleiden van de uitvoering. 

In een eerste advies-gesprek bespreken we de diverse wensen en ook de kansen en mogelijkheden, die in de opgave schuilen. Daarop volgen meestal al eerste ideeën voor de beoogde veranderingen en/of aanpak. Soms werken opdrachtgevers hiermee zelf al verder, maar meestal is een vervolg wenselijk. 

Is dat een afgebakende ontwerp-opdracht, dan ontvang je daarvoor een offerte op maat. Een opgave kan overigens in omvang variëren, van een totale vernieuwing tot een enkele keuze-kwestie in relatie tot bijv. een bepaalde functie of een bepaalde materiaal-toepassing. 

Gerealiseerde ontwerpen kenmerken zich door ruimtelijkheid, harmonie en uitstraling. Een praktische indeling ook voor een plezierig en ontspannen gebruik. En hoe verrassend of ondenkbaar de nieuwe situatie soms is, eea zal ook altijd vanzelfsprekend zijn, alsof het altijd zo geweest is.

Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen, bel of mail gerust.  

Zie hier voor de contactgegevens.

Referenties en referentiebeelden vind je hier.