Iedere opgave is anders. Opdrachtgevers en hun wensen evenzeer. Dan ook heeft iedere omgeving, iedere locatie, ieder gebouw, huis, plek of tuin specifieke wensen. Waar de opgave ook over gaat, om tot overtuigende en blij-makende veranderingen te komen, is in de regel een hele puzzel.

Graag adviseer ik hierbij. In een advies-gesprek bespreken we de diverse wensen en ook de mogelijkheden, die in de opgave schuilen. Daarop volgen meestal al eerste ideeën voor de beoogde veranderingen en/of aanpak. Opdrachtgevers kunnen daar soms al mee verder, een andere keer zijn vervolg-gesprekken wenselijk. 

Indien een afgebakende ontwerp-opdracht aan de orde, ontvang je daarvoor van te voren een offerte op maat. Overigens kan een opgave in omvang variëren, van een totale vernieuwing tot een enkele keuze-kwestie, bijv. in relatie tot een bepaalde functie of een bepaalde materiaal-toepassing. 

Bij mijn adviezen zijn ruimtelijke kwaliteiten steeds leidraad. Dat gaat, naast het benutten van kansen, ook over recht doen aan het bestaande, over heldere structuren, verhoudingen, beelden en vormen. Verder natuurlijk over passende en aansprekende materialen, details, inrichtingsmiddelen en beplanting. 

Eenmaal gerealiseerd kenmerkt een nieuwe situatie zich door ruimte en ruimtelijkheid, harmonie en uitstraling. Een praktische indeling ook voor een plezierig en ontspannen gebruik. En hoe verrassend het nieuwe ook is, eea blijft vanzelfsprekend, bijna alsof het altijd zo geweest is. 

Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen, bel of mail gerust.  

Zie hier voor de contactgegevens.

Referenties en referentiebeelden vind je hier.