Iedere opgave is anders. Opdrachtgevers, plannenmakers en hun wensen evenzeer. Dan ook heeft iedere omgeving, iedere locatie, gebouw, huis of tuin specifieke ruimte-vragen. Waar de opgave ook over gaat, om tot overtuigende veranderingen te komen, is in de regel een hele puzzel.

Graag adviseer ik hierbij. In een advies-gesprek bespreken we de wensen en vragen die er zijn, de mogelijkheden die deze bieden en ook de kansen die daarin schuilen. In de regel komen dan ook de eerste ideeën op tafel. Soms geven die al dusdanige inspiratie dat opdrachtgevers of partijen daarmee al verder kunnen. 

Indien een vervolg aan de orde, kun je denken aan een aantal advies-gesprekken of aan een afgebakende ontwerp-opdracht. Opgaves kunnen verder overigens in omvang variëren, van een totale vernieuwing tot een enkele keuze-kwestie ten behoeve van bijv. een bepaald materiaalgebruik of een kunsttoepassing. 

Bij mijn adviezen zijn ruimtelijke en beeldende kwaliteiten steeds leidraad. Dat gaat, naast het benutten van kansen, ook over recht doen aan het bestaande, over heldere structuren, verrassende verhoudingen en vormen, over aansprekende materialen en details, over passende inrichtingsmiddelen en beplanting. 

Eenmaal gerealiseerd kenmerkt een nieuwe situatie zich door ruimtelijkheid, harmonie en uitstraling. Een praktische indeling ook voor een plezierig en ontspannen gebruik. Alles vanzelfsprekend en herkenbaar, alsof het altijd zo geweest is. Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen, bel of mail gerust.  

Zie hier voor de contactgegevens .

Referenties en referentiebeelden vind je hier.