Bij mijn studio ben je aan het goede adres voor een ontwerp op maat waarin ruimte en kwaliteit voorop staat. Een opgave kan een tuin of een interieur betreffen, maar ook heel goed de omgeving van een gebouw, een straat of een plein of een combinatie van het éen met het andere. Een opgave kan overigens ook in omvang variëren, van bijvoorbeeld een totale vernieuwing of herinrichting tot een enkele keuze-kwestie.

In een eerste advies-gesprek bekijken we de locatie en bespreken we de wensen voor gebruik en sfeer. Vervolgens bezien we ook de kansen, die in de opgave schuilen. Een enkele keer geeft een dergelijk gesprek al voldoende richting voor opdrachtgevers om zelf aan de slag te gaan. Meestal is er nog een vervolg-traject nodig. Dat kan een serie adviesafspraken zijn of een afgebakende ontwerp-opdracht. Hiervoor ontvang je een offerte en pas wanneer deze akkoord is, gaan we verder. 

Gerealiseerde ontwerpen kenmerken zich door helderheid. Alles samenhangend en in een overtuigende ruimtelijke opzet en atmosfeer. Een praktische indeling ook voor een plezierig en ontspannen gebruik. Sommigen benoemen het er als 'gewoon en bijzonder tegelijk' alsof het altijd zo geweest is.

Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen, bel of mail gerust.  

Zie hier voor de contactgegevens.

REFERENTIES MET FOTO'S VIND JE HIER.