Zoek je advies en ontwerp voor een omgeving, een tuin of een huis? Wil je meer ruimte en/of meer kwaliteit? Zoek je passende oplossingen voor jouw eigen ideeën? Of wil je eenvoudig meer waarde creëren? Dan ben je aan het goede adres. Ik help graag om dit te realiseren.

In een eerste advies-gesprek bespreken we de diverse wensen en kansen, die in de opgave schuilen. Daarop volgt meestal al een eerste denkrichting voor verandering en/of aanpak. Voor sommige opdrachtgevers volstaat een dergelijk gesprek, maar meestal is een vervolg wenselijk. 

Is dat een afgebakende advies of ontwerp-opdracht, dan ontvang je daarvoor een offerte op maat. Een opgave kan overigens in omvang variëren, van een totale vernieuwing tot een enkele keuze-kwestie in relatie tot bijvoorbeeld een bepaalde functie of een bepaalde materiaal-toepassing. 

Gerealiseerde ontwerpen kenmerken zich door helderheid. Daartoe een overtuigende ruimtelijke opzet en atmosfeer. Een praktische indeling ook voor een plezierig en ontspannen gebruik. Alles samenhangend, gewoon en bijzonder tegelijk, alsof het altijd zo geweest is.

Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen, bel of mail gerust.  

Zie hier voor de contactgegevens.

REFERENTIES MET FOTO'S VIND JE HIER.