architect Gouda, interieurarchitect Gouda, verbouwing woning, huis bouwen, huis verbouwen, ontwerp huis, keuken veranderen, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, badkamer verbouwen, meubilair op maat, kastontwerp, design gouda, tentoonstellingsontwerp, art consultancy, verlichting, verlichtingsplan, huis en tuin gouda, tuin- en landschapsarchitect, tuinarchitect Gouda, tuinontwerper, tuinontwerp Gouda, ontwerp openbare ruimte, ontwerp parken, ontwerp pleinen, beplanting, beplantingsplan, planten, bomen, tuinmeubilair, begeleiden uitvoering, onderhoud tuinen gouda, tuin beheer, landgoed beheer, parkbeheer, hovenier gouda, kunst in openbare ruimte coach gouda, coaching en training, counseling, counseling Gouda, coaching voor creatieven (Rotterdam, Den haag, Utrecht, Amsterdam), creative excellence, therapeut, psychosynthese counseler, psychosynthese therapeut, therapeut Gouda, therapie gouda, burn out gouda, loopbaantraining Gouda, motivatiegesprek Gouda, levensvragen Gouda

ruimte & kwaliteit          meer informatie        home

referenties         nieuws         contact        credits

Ingeborg is iemand met oog voor ruimtelijke kwaliteiten. In landschappen, parken, tuinen, gebouwen en interieurs weet ze deze kwaliteiten dan ook immer te onderscheiden en in hun onderlinge samenhang te zien. Kansen voor versterking of verbetering zal ze bij adviesopdrachten met enthousiasme belichten en in opwerp-opgaves benutten. Hierbij weet ze ook op verschillende stijlen en sferen aan te sluiten en de grotere schaal van structuren te verbinden met de kleinere schaal van details en vice versa.

In het verlengde van haar zelfstandige werk, werkte ze de afgelopen jaren als architect-medewerker bij het secretariaat van de Commissie Welstand en Monumenten voor de Gemeente Rotterdam en is ze docent bij de opleiding interieur-architectuur en meubelontwerpen aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Eerder was ze ook tal van jaren ontwerp-docent bij de opleiding tuin- en landschapsarchitectuur bij Van Hall-Larenstein te Velp. 

Het zal u niet verbazen dat 'ruimte' ook in het eigen leven van Ingeborg belangrijk is. De letterlijke én de figuurlijke ruimte waarin werk en ontspanning, inspiratie, creëren en experiment, ontdekken en leren samengaan.

nb. Ingeborg is als tuin- en landschapsarchitect én als interieurarchitect ingeschreven in het Architectenregister.