Skip to content
architect Gouda, interieurarchitect Gouda, verbouwing woning, huis bouwen, huis verbouwen, ontwerp huis, keuken veranderen, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, badkamer verbouwen, meubilair op maat, kastontwerp, design gouda, tentoonstellingsontwerp, art consultancy, verlichting, verlichtingsplan, huis en tuin gouda, tuin- en landschapsarchitect, tuinarchitect Gouda, tuinontwerper, tuinontwerp Gouda, ontwerp openbare ruimte, ontwerp parken, ontwerp pleinen, beplanting, beplantingsplan, planten, bomen, tuinmeubilair, begeleiden uitvoering, onderhoud tuinen gouda, tuin beheer, landgoed beheer, parkbeheer, hovenier gouda, kunst in openbare ruimte coach gouda, coaching en training, counseling, counseling Gouda, coaching voor creatieven (Rotterdam, Den haag, Utrecht, Amsterdam), creative excellence, therapeut, psychosynthese counseler, psychosynthese therapeut, therapeut Gouda, therapie gouda, burn out gouda, loopbaantraining Gouda, motivatiegesprek Gouda, levensvragen Gouda

ruimte en vrijheid         meer informatie        home

referenties         nieuws         contact        credits

Ingeborg is een bevlogen architect/ontwerper. Het is haar kunst om wensen in ruimte en ruimtelijke kwaliteit te vertalen. Opgeleid en getraind als interieurarchitect én tuin- en landschapsarchitect werkt ze daartoe al zo'n 30jr. aan ontwerp-opgaves van diverse aard, voor heel diverse opdrachtgevers (particulieren, bedrijven en overheden) en voor omgevingen variërend van nieuw gebouwd tot historisch. In het verlengde daarvan is ze tevens ontwerp-docent aan de KABK in Den Haag en eerder ook tal van jaren bij Van Hall-Larenstein te Velp.

Daarnaast is ze een toegewijd coach en counselor en begeleidt ze mensen om meer vrijheid (en dus ruimte:-) in hun werk en persoonlijke leven te creëren. Na verschillende opleidingen en trainingen ontwikkelde ze daartoe een heel eigen werkwijze. En, hoewel haar cliënten aanvankelijk vooral creatieve professionals waren, zijn daar de laatste jaren ook mensen uit heel andere vak-gebieden bijgekomen. Dan blijkt, dat ook met hun talent er nog even vaak een wereld te winnen is. Als creative consultant adviseert ze incidenteel bedrijven en organisaties.

Ruimte en vrijheid vormen een leidraad in het werk en leven van Ingeborg. En, eigenlijk gaat dat over speelruimte. Dat waardoor we ons vrij voelen en bewegen, rust en inspiratie vinden en wat maakt dat we experimenteren, ontdekken en leren. Het is wat het leven o.a. betekenis geeft en waardoor een cultuur (een ieders cultuur) kan spreken. Samengevat zegt ze over haar werk, dat ze graag dienstbaar is om ruimte óf vrijheid vorm te geven. Want waar de inzet ook heen gaat, het éen zal altijd tot meer van het andere inspireren.