architect Gouda, interieurarchitect Gouda, verbouwing woning, huis bouwen, huis verbouwen, ontwerp huis, keuken veranderen, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, badkamer verbouwen, meubilair op maat, kastontwerp, design gouda, tentoonstellingsontwerp, art consultancy, verlichting, verlichtingsplan, huis en tuin gouda, tuin- en landschapsarchitect, tuinarchitect Gouda, tuinontwerper, tuinontwerp Gouda, ontwerp openbare ruimte, ontwerp parken, ontwerp pleinen, beplanting, beplantingsplan, planten, bomen, tuinmeubilair, begeleiden uitvoering, onderhoud tuinen gouda, tuin beheer, landgoed beheer, parkbeheer, hovenier gouda, kunst in openbare ruimte coach gouda, coaching en training, counseling, counseling Gouda, coaching voor creatieven (Rotterdam, Den haag, Utrecht, Amsterdam), creative excellence, therapeut, psychosynthese counseler, psychosynthese therapeut, therapeut Gouda, therapie gouda, burn out gouda, loopbaantraining Gouda, motivatiegesprek Gouda, levensvragen Gouda

ruimte & kwaliteit          meer informatie        home

referenties         nieuws         contact        credits

Ingeborg is een bevlogen architect/ontwerper. Ze ontwikkelde een oog om ruimtelijke kwaliteiten in landschappen, architectuur en interieurs van alle tijden te onderscheiden. In opwerp-opgaves weet ze bestaande kwaliteiten te benutten, verder te brengen of nieuwe te realiseren. Zij is zo iemand, die daarbij op verschillende stijlen kan aansluiten en de grotere schaal van structuren weet te verbinden aan de kleinere schaal van details en vice versa. Opgeleid en getraind als landschaps-architect, tuin- en interieurarchitect werkt ze al meer dan dertig jaar aan ontwerp-opgaves van diverse aard en voor heel diverse opdrachtgevers (particulieren, bedrijven en overheden). In het verlengde van dit werk is ze al vele jaren docent bij de opleiding interieur-architectuur en meubelontwerpen aan de Koninklijke Academie in Den Haag. En eerder was ze ook een aantal jaren ontwerp-docent bij de opleiding tuin- en landschapsarchitectuur bij Van Hall-Larenstein te Velp.

Een beperkt deel van haar tijd werkt Ingeborg als coach en counselor en begeleidt ze creatieve professionals om 'de speel-ruimte' van werk-, studie of persoonlijke leven verder vorm te geven. Na verschillende opleidingen en trainingen ontwikkelde ze daartoe een heel eigen werkwijze.

Het zal u niet verbazen dat 'ruimte' ook in het eigen leven van Ingeborg belangrijk is. De letterlijke én figuurlijke ruimte waarin werk en ontspanning, inspiratie, creëren en experiment, ontdekken en leren samengaan. Het is vanwaar uit zij graag bijdraagt om ook ruimte en kwaliteit voor anderen te realiseren.