architect Gouda, interieurarchitect Gouda, verbouwing woning, huis bouwen, huis verbouwen, ontwerp huis, keuken veranderen, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, badkamer verbouwen, meubilair op maat, kastontwerp, design gouda, tentoonstellingsontwerp, art consultancy, verlichting, verlichtingsplan, huis en tuin gouda, tuin- en landschapsarchitect, tuinarchitect Gouda, tuinontwerper, tuinontwerp Gouda, ontwerp openbare ruimte, ontwerp parken, ontwerp pleinen, beplanting, beplantingsplan, planten, bomen, tuinmeubilair, begeleiden uitvoering, onderhoud tuinen gouda, tuin beheer, landgoed beheer, parkbeheer, hovenier gouda, kunst in openbare ruimte coach gouda, coaching en training, counseling, counseling Gouda, coaching voor creatieven (Rotterdam, Den haag, Utrecht, Amsterdam), creative excellence, therapeut, psychosynthese counseler, psychosynthese therapeut, therapeut Gouda, therapie gouda, burn out gouda, loopbaantraining Gouda, motivatiegesprek Gouda, levensvragen Gouda

ruimte en ruimte          meer informatie         home

referenties         nieuws         contact        credits

Ingeborg is een bevlogen architect/ontwerper. Het is haar kunst om zeer uitéenlopende wensen naar ruimtelijke kwaliteit te vertalen. Zij is iemand die daartoe op heel verschillende stijlen kan aansluiten, die de diverse schaalniveaus in haar vingers heeft en bij opgaves de schaal van structuren op een eloquente wijze weet te verknopen aan de schaal van details en vice versa. Opgeleid en getraind als interieurarchitect én tuin- en landschapsarchitect werkt ze al ruim dertig jaar aan ontwerp-opgaves van diverse aard, voor heel diverse opdrachtgevers (particulieren, bedrijven en overheden) en voor omgevingen variërend van nieuw gebouwd tot historisch. In het verlengde van dit ontwerp-werk is ze al vele jaren ontwerp-docent aan de KABK in Den Haag en eerder ook tal van jaren bij Van Hall-Larenstein te Velp.

Hiernaast is ze een toegewijd coach en counselor en begeleidt ze mensen om hun speel-ruimte van werk, studie en persoonlijke leven vorm te geven. Na verschillende opleidingen en trainingen ontwikkelde ze daartoe een heel eigen werkwijze. En, hoewel haar cliënten aanvankelijk vooral creatieve professionals waren, zijn daar de laatste jaren ook mensen uit heel andere vak-gebieden bijgekomen. Ook voor hen is er nog even vaak een wereld te winnen. In een vervolg op dit werk wordt ze soms als creatieve consultant om advies gevraagd.

Het zal u niet verbazen dat ruimte ook een rode draad is in het eigen leven van Ingeborg. De letterlijke én de figuurlijke ruimte waarin ontspanning en inspiratie, experiment, ontdekken en leren samen gaan. In die ruimte te kunnen bewegen is voor haar essentieel. Het is ook van waaruit zij graag bijdraagt aan het leven van anderen. Samengevat zegt ze over haar werk, dat ze graag dienstbaar is om iedere ruimte verder te brengen. Want hoe de inzet ook is, het éne heeft altijd invloed op het andere.