architect Gouda, interieurarchitect Gouda, verbouwing woning, huis bouwen, huis verbouwen, ontwerp huis, keuken veranderen, ontwerp keuken, ontwerp badkamer, badkamer verbouwen, meubilair op maat, kastontwerp, design gouda, tentoonstellingsontwerp, art consultancy, verlichting, verlichtingsplan, huis en tuin gouda, tuin- en landschapsarchitect, tuinarchitect Gouda, tuinontwerper, tuinontwerp Gouda, ontwerp openbare ruimte, ontwerp parken, ontwerp pleinen, beplanting, beplantingsplan, planten, bomen, tuinmeubilair, begeleiden uitvoering, onderhoud tuinen gouda, tuin beheer, landgoed beheer, parkbeheer, hovenier gouda, kunst in openbare ruimte coach gouda, coaching en training, counseling, counseling Gouda, coaching voor creatieven (Rotterdam, Den haag, Utrecht, Amsterdam), creative excellence, therapeut, psychosynthese counseler, psychosynthese therapeut, therapeut Gouda, therapie gouda, burn out gouda, loopbaantraining Gouda, motivatiegesprek Gouda, levensvragen Gouda

ruimte & kwaliteit          meer informatie        home

referenties         nieuws         contact        credits

Ingeborg is iemand met liefde voor erfgoed en oog voor ruimtelijke kwaliteit. In landschappen, tuinen, architectuur en interieurs van alle tijden weet ze deze kwaliteiten te onderscheiden en in hun onderlinge samenhang te zien. De kaders en kansen die daar uit voortvloeien zal ze bij adviesopdrachten met enthousiasme belichten en in opwerp-opgaves benutten. Daarbij weet ze ook immer op de verschillende stijlen aan te sluiten en de grotere schaal van structuren te verbinden met de kleinere schaal van details en vice versa.

Al meer dan dertig jaar heeft ze ervaring met advies- en ontwerp-opgaves van diverse aard voor particulieren, bedrijven en overheden. In het verlengde van dit werk is ze al vele jaren docent bij de opleiding interieur-architectuur en meubelontwerpen aan de Koninklijke Academie in Den Haag. En ook was ze een aantal jaren ontwerp-docent bij de opleiding tuin- en landschapsarchitectuur bij Van Hall-Larenstein te Velp. 

Een beperkt deel van haar tijd werkt Ingeborg als coach/counselor en begeleidt ze creatieve professionals om 'de speel-ruimte' van werk-, studie of persoonlijke leven verder vorm te geven. Na verschillende opleidingen en trainingen ontwikkelde ze daartoe een heel eigen aanpak.

Het zal u niet verbazen dat 'ruimte' ook in het eigen leven van Ingeborg belangrijk is. De letterlijke én figuurlijke ruimte waarin werk en ontspanning, inspiratie, creëren en experiment, ontdekken en leren samengaan. Het is vanwaar uit zij graag bijdraagt om ook ruimte en kwaliteit voor anderen te realiseren. 

nb. Ingeborg is als tuin- en landschapsarchitect én als interieurarchitect ingeschreven in het Architectenregister.